ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

29-06-18 Ανακοίνωση στατιστικών στοιχείων για τις βαθμολογικές επιδόσεις μαθητών ΕΠΑΛ 2018

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr.

Σήμερα επίσης ανακοινώνονται στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ.

Για τα στατιστικά ΕΠΑΛ, πατήστε εδώ.

 

Ειδικά για τον Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων, πατήστε εδώ.

 

 

11-07-18 Ανακοίνωση στατιστικών στοιχείων για τις βαθμολογίες στα Ειδικά Μαθήματα και για την κλιμάκωση μορίων των υποψηφίων πανελλαδικών εξετάσεων ΠΑΛ 2018

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των ειδικών μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 για τα ΕΠΑΛ.

 

Στατιστικά στοιχεία βαθμολογιών ειδικών μαθημάτων ΕΠΑΛ 2018, εδώ.

 

Επίσης δίνονται στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία κλιμάκωσης μορίων των υποψηφίων των Επαγγελματικών Λυκείων ανά Τομέα/Ειδικότητα.

Στατιστικά στοιχεία Κλίμακας Μορίων ΕΠΑΛ 2018, εδώ.

 

 

 03-07-17 Στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017

 

 

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των μαθημάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017. Προκειμένου να είναι δυνατή η αντιπαραβολή τους, επισυνάπτονται και τα αντίστοιχα στοιχεία των περσινών εξετάσεων.